1. Revolutie in Wetenschap.

  2. De media in elke verschijningsvorm, zoals televisie, radio, dagbladen, magazines, internet, reclame enz.

  3. Hokjesgeest.

Ben je alleen? Of strategisch geplaatst?

 

Veel mensen voelen zich gedurende deze wereldwijde ontwaking en enorme paradigmaverschuiving(*) alleen en geïsoleerd.

Partners dringen niet tot elkaar door, familieleden en vrienden denken dat je gek bent geworden en de spreekbuizen van de mainstream matrix(**) blijven de spot drijven met eenieder die het waagt om anders te denken.

Iedereen die wakker wordt lijkt ermee te maken te krijgen. 

Maar als we een organisch, door de kosmos beïnvloed lichaam van kristallijne zenders en ontvangers zijn in een levend, alwetend Universum zijn we misschien precies daar waar we moeten zijn.

 

Waarheidsraster

Waarschijnlijk zijn we zelfs zorgvuldig verdeeld over het aardoppervlak om een wereldwijd waarheidsraster te creëren.

Zijn we allemaal strategisch gepositioneerd om zo het meest optimale effect op de kosmos en de ontwaking te hebben?

We zijn allemaal generatoren, knooppunten, zenders en bakens van licht, waarheid en liefde. De ultieme kracht van positieve transformatie. Wellicht zijn we exact daar waar we moeten zijn, eenzaam of niet.

 

Leugens

Waarom voelen bepaalde mensen zich eenzaam?

We leren te leven in een gecompartimentaliseerde(***) en afgescheiden maatschappij vol hulpeloze wezens die wachten tot een romantische ‘ander’ ze komt bevrijden. En dat alles gebaseerd op conceptuele leugens van afgescheidenheid.

Het doel van de aan ons opgedrongen matrix is het creëren van negatieve, destructieve, entropische, zelfvernietigende emoties en reacties gebaseerd op de linker hersenhelft.

Vervolgens worden we gedwongen ons vast te klampen aan ‘idolen’ van verwarring en materialistische waanzin om ons zogenaamd veilig te voelen.

 

Krachtveld

Onderschat de intensiteit en effectiviteit van ons krachtveld niet.

Dat deze kennis bij de mensheid is weggehouden door valse leringen, amusement en entertainment is één van de grootste leugens en tragedies in de geschiedenis.

We kunnen niet allemaal fysiek samen zijn, maar in het grid zijn we al één. Wees niet bang, geniet van de reis en verspreid de waarheid.

Jij maakt het verschil.

 

Als je zin hebt om daar een keertje onbevangen over te praten, zonder verwachtingen, verplichtingen, gewoon gezellig bij een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, neem gerust contact op voor een afspraak (zie CONTACT). Het eerste gesprek is gratis, daarna zien we wel verder...